VfL Wolfsburg 0 - BEŞİKTAŞ 0 Şampiyonlar Ligi Maçı

Son güncelleme: 22.10.2009 09:58
  • VfL Wolfsburg Beşiktaş - Wolfsburg - VfL Wolfsburg - Beşiktaş Şampiyonlar Ligi Maçı 2009 - Wolfsburg - Beşiktaş Maçı

    noimage

    21 Ekim 2009
    Saat : 21:45
    Hakem:Roberto Rosetti
    Saha: Volkswagen Arena


    Futbol Takımımız, Şampiyonlar Ligi B Grubu 3. haftasında Vfl Wolfsburg ile yarın (21 Ekim) deplasmanda karşı karşıya gelecek.
    Almanya'nın Wolfsburg şehrindeki Volkswagen Arena'da oynanacak ve Türkiye saati ile 21.45'te başlayacak karşılaşmayı İtalyan hakem Roberto Rosetti yönetecek. Rosetti'nin yardımcılıklarını Stefano Ayroldi ve Paolo Calcagno yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Antonio Damato.

    Siyah-Beyazlılarımız, Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçta Manchester United'a İstanbul'da 1-0 ve ikinci sınavında ise deplasmanda CSKA Moskova'ya 2-1 mağlup olmuştu.



#20.10.2009 15:33 0 0 0
  • Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki üçüncü maçında Vfl Wolfsburg ile karşılaşacak olan Takımımız, özel bir uçakla Almanya'ya gitti.
    23 kişilik futbolcu kafilesine Genel Sekreterimiz Kenan Öner, Pazarlama ve Kartal Yuvası'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Aksoy, Masa Tenisi, Briç ve Dış İlişkiler'den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Mario Berk eşlik etti.

    Futbolcularımızdan Delgado, Holosko, Rıdvan Şimşek, Batuhan Karadeniz ve Onur Bayramoğlu, kafilede yer almadı.


#20.10.2009 15:34 0 0 0
  • Vfl Wolfsburg:0 Beşiktaş:0

    Şampiyonlar Ligi B Grubu'nun üçüncü maçında Almanya'da Vfl Wolfsburg'un konuğu olan Futbol Takımımız, rakibiyle 0-0 berabere kaldı.
    Şampiyonlar Ligi'nde gecenin en kritik sınavlardan birisi olan Almanya'daki mücadeleye ev sahibi ekip baskılı başladı. Sağlı sollu ataklarla yüklenen Wolfsburg, ilk dakikalardan itibaren oyunu yarı alanımıza yıkmaya çalıştı. Sol kanattan oldukça etkili ataklar geliştiren ve hücumlarını sık sık bu bölgeden başlatan Alman temsilcisi, 10. ve 17. dakikalar arasında ciddi pozisyonlar yakaladı ancak Rüştü'yü geçemedi. Orta alanda uyguladıkları baskıyla topa sahip olmamıza izin vermeyen Wolfsburg, dikine paslarla Grafite ve Dzeko'yu pozisyona sokmaya çalıştı. Hızlı paslarla oyun temposunu sürekli arttıran rakibimiz, ilk yarının genelinde de topa daha çok sahip olarak orta alanı ele geçirdi. Orta sahayı çok iyi kullanan ve hücuma çıkmakta güçlük çekmeyen Almanlar zaman zaman heyecanlı anlar yaşatsalar da ilk 45 dakika 0-0 sona erdi.

    İkinci yarıya da ilk devredeki temposuyla başlayan Wolfsburg, baskılı oyununun neticesinde Siyah Beyazlılarımız'ı geriye hapsetti ve ileri çıkmamıza izin vermedi. 60. dakikadan sonra rakibinin üzerine gitmeye başlayan Ekibimiz, Nihat ve Bobo ile rakip kalede kendisini göstermeye başlasa da beklenen gol bir türlü gelmedi. Kontra ataklarla gol arayan Takımımız, Grafite'nin 74. dakikada oyundan atılmasıyla rahat bir nefes aldı. 10 kişi kalan Wolfsburg hücumdaki en etkili ismini yitirince oyunun kontrolü de el değiştirdi. Rakip yarı alanda daha sık gözüken ve Tello-Tabata değişikliğiyle daha fazla top tutmaya başlayan Siyah Beyazlılarımız, Uğur İnceman ve Nobre'yi de oyuna sokarak rakibini daha fazla sıkıştırdı ancak beklenen gol bir türlü gelmeyince karşılaşma 0-0 sona erdi. Bu sonucun ardından Takımımız, Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk puanını aldı.

    MAÇIN AYRINTILARI

    Stat: Vfl Wolfsburg Arena

    Hakemler: Roberto Rosetti, Stefano Ayroldi, Paolo Calcagno, Antonio Damato (4. Hakem)

    Vfl Wolfsburg: Benaglio, Schafer, Ricardo Costa, Josué, Dzeko, Misimovic, Hasebe (Dk. 67 Dejagah), Madlung, Riether, Grafite, Gentner

    Yedekler: Lenz, Martins, Santana, Johnson, Pekarik, Dejagah, Barzagli

    Teknik Direktör: Armin Veh

    Beşiktaş: Rüştü, İbrahim Kaş, Fink (Dk. 87 Uğur İnceman), Sivok, Nihat, Bobo (Dk. 88 Nobre), Tello (Dk. 81 Rodrigo Tabata), Ekrem Dağ, İbrahim Üzülmez, Ferrari, Ernst

    Yedekler: Hakan Arıkan, İsmail Köybaşı, Mert Nobre, Rodrigo Tabata, Serdar Özkan, Uğur İnceman, İbrahim Toraman

    Teknik Direktör: Mustafa Denizli

    Sarı Kart: İbrahim Üzülmez (Dk. 17)

    Kırmızı Kart: Grafite (Dk. 74)

    1.DEVRE

    3. dakikada sol kanattan gelişen Wolfsburg atağında yerden içeriye yapılan ortaya Ferrari ayak koydu ve topu kornere gönderdi.

    10. dakikada sol taraftan gelen ortada Dzeko'nun kafa vuruşu direğin üstünden auta çıktı.

    12. dakikada Tello kullandığı köşe vuruşunu ceza sahası dışında bekleyen İbrahim Kaş'a gönderdi. İbrahim Kaş'ın şutu defanstan sekti ve İbrahim Üzülmez önündeki topa sert vurdu ancak kaleci kurtardı.

    14. dakikada Misimovic'in sol taraftan hızla içeri girdi, sert vurdu ancak Rüştü pozisyonu önledi.

    28. dakikada Tello'nun ara pasında defansın arkasına sarkan Bobo, topu ayağından fazla açınca kaleci Benaglio kalesini terk ederek topun sahibi oldu.

    29. dakikada gelişen atağımızda Tello'nun sert şutu üstten auta çıktı.

    40. dakikada hatalı bir geri pası önünde bulan Dzeko doğrudan kaleye vurdu ama Rüştü topun kaleye gitmesine izin vermedi.

    41. dakikada kullanılan köşe vuruşunda Rüştü boşa çıktı ancak savunmamız topu uzaklaştırdı.

    42. dakikada sol taraftan gelişen atağımızda İbrahim Üzülmez'in ortası Tello'nun önüne geldi. Şilili futbolcunun sert şutu defanstan döndü.

    45. dakikada Grafite'nin sağ çaprazdan çektiği şut yan ağlarda kaldı.

    2.DEVRE

    48. dakikada Grafite'nin sol kanattan yaptığı ortada Rüştü kalesini terk ederek Dzeko'dan önce topa müdahale etti ve topu kornere gönderdi.

    49. dakikada Wolfsburg çok tehlikeli geldi. Rüştü boşa çıktığı bir pozisyonda topa sahip olamadı. Daha sonra kaleyi bırakarak ceza sahası içinde rakibini sıkıştıran Rüştü'den sıyrılan Wolfsburglu futbolcuların boş kaleye çektiği şut üstten dışarı gitti.

    51. dakikada Dzeko, Ferrari'den sıyrılmaya çalışarak kaleye vurdu ancak ilk şuta İtalyan futbolcumuz ayak koydu. Devam eden pozisyonda önünde bulduğu topa tekrar vuran Dzeko'nun şutunu yine Ferrari engelledi. Wolfsburglu futbolcunun çektiği son şut direğe çarparak auta çıktı.

    60. dakikada Nihat topu çizgi üzerinde içeri çevirdi ancak kaleci topun sahibi oldu.

    74. dakikada korner için ceza sahası içinde top beklerken İbrahim Kaş'a tokat atan Wolfsburg'un en golcü ismi Grafite kırmızı kartla oyundan atıldı.

    86. dakikada Misimovic'in kullandığı serbest vuruş üst ağlarda kaldı.

    88. dakikada Uğur İnceman'ın uzaktan çektiği şut kaleci Benaglio'da kaldı.
#22.10.2009 09:58 0 0 0