Beni unutun!

Son güncelleme: 20.10.2009 15:35
  • noimage


    Özellikle sezon başında Fenerbahçe'ye transferi bitti, bitiyor denen golcü, Sarı-Lacivertli formayı giymek istemediğini üstüne basa basa söyledi.

    'Güiza'dan eksiğim yok'

    Fenerbahçe'ye transferinin gündemde olduğu dönemle ilgili konuşan Sercan, "Başkanım İbrahim Yazıcı maddi konularda tatmin olmamıştı. Fenerbahçe olsun, Galatasaray olsun, iki takımdan biri belki de başkanın tatmin olacağı bir rakam söyleselerdi, belki şu anda Fenerbahçe ya da Galatasaray forması giyiyordum" dedi. Kulüplerin yabancı oyunculara daha çok önem vermesinden rahatsız olduğunu belirten yıldız futbolcu, "Her zaman Türk futbolcusuna güvenilmesini, ön planda olmasını isterim. Türkiye'de yabancıları tutmayan biriyim. Güiza yüksek rakamlara geldi. Benim Güiza'dan ne eksiğim var. Onun fiyatına bakıldığında başkanın istediği fiyatlar hemen hemen aynı. Bu transferin gerçekleşmemesinde rakam ve güven problem oldu. Ayrıca takım arkadaşlarım da Fener'e gitmemi istemiyorlar" ifadelerini kullandı.

    Varsa yoksa İngiltere

    "Fenerbahçe için hayal misin" sorumuza "Evet" yanıtını veren Sercan, "Ne Fenerbahçe, ne Galatasaray ne de Beşiktaş'ı istiyorum. Tek hedefim var. Manchester United'da oynayan ilk Türk futbolcusu olmak. Manchester United, Tottenham, Manchester City'den teklifler var. Son kararı tabi ki başkanım verecek ama benim tercihim belli, yurt dışında futbol hayatıma devam etmek" diye konuştu. Bursaspor ile Beşiktaş taraftarları arasında yaşanan gerginliğe değinen milli oyuncu, "Beşiktaş, başkanımızın istediği parayı verseydi, transfer olurken çekinebilirdim. Ancak profesyonelim Beşiktaş için de elimden geleni yapardım. Bursa taraftarlarından da tepki alırdım" açıklamasını yaptı.

    'Korkularım var ama...'Bir dönem Bursaspor formasıyla gol kralı olan ve üç büyüklerin transfer listesinde yer alan Okan Yılmaz'ın şu anda Van Belediye'de oynadığını hatırlattığımız Sercan, "Benim de korkularım var tabi ki. Fakat kendime olan özgüvenim fazla. Yurt dışında oynama isteğim gerçekleşecek" açıklamasını yaptı. Baskılardan sıkıldığını da belirten 19 yaşındaki futbolcu, şunları söyledi: "Dışarıda beni görenlerin, 'Ne zaman Galatasaray'a ya da Fener'e geliyorsun' gibi sorularından sıkıldım."

    'Git de para kazanalım!'"Bosna ile oynanan milli maçtan sonra nazara geldim diye düşünüyorum, kendimi toparlayamadım. Transfer söylentilerinden de etkilendiğimi düşünüyorum. Takım arkadaşlarımla aramızda güzel diyaloglar yaşanıyor. Mesela, 'Bir an önce transfer ol da kulübe para gelsin' gibi tamamen şakalaşma ve espri amaçlı konuşmalarımız oluyor."

    'Semih abiyi beğenmiyorum'

    "Baros iyi topçu. Özelliklerimiz de hemen hemen aynı. Güiza için birşey söylemeyeyim. Semih abinin golcülüğünü beğeniyorum ama fazla değil... Klasik bir cevap olacak ama örnek aldığım futbolcu Hakan Şükür. Futbol oynayabilecek enerjisinin hala olduğunu düşünüyorum."

    Son söz Bursaspor'a

    Son olarak, "Benim gönlüm her zaman Bursaspor'da" diyen Sercan, sözlerini şöyle tamamladı: "Hedeflerim arasında Avrupa'da Bursaspor formasıyla mücadele etmek vardı. Bunu başarmak istiyorum. Bursaspor'un Avrupa'ya kalması halinde bir sene daha bunu değerlendirebilirim. Ancak bu şansı yakalayamazsak yurt dışına giderim. Babamın benim için söylediği, 'Gönlü Galatasaray'da' sözü için de tüm Bursaspor camiasından özür diliyorum."
#20.10.2009 15:34 0 0 0
  • Yeter sercan senı sahada konusurken gormek ıstıyoruz. Kendını artık takıma ver . Senı ornek alacak olanlara boylemı ornek olacaksın. Artık kendını toparla
#20.10.2009 15:35 0 0 0