Recep İvedik 3

Son güncelleme: 23.05.2010 23:54
  • Recep İvedik 3 Filmi - Recep İvedik 3 2010 - Recep İvedik 3 Vizyon Tarihi - Recep İvedik 3 Oyuncuları



    Recep İvedik 3 Vizyon Tarihi:

    Recep İvedik 3 Oyuncular:

    Recep İvedik 3 Yönetmen:

    Recep İvedik 3 Senaryo Yazarı:

    Recep İvedik 3 Müzik:

    Recep İvedik 3 Görüntü Yönetmeni:

    Recep İvedik 3 Ses Ekibi:

    Recep İvedik 3 Tür:

    Recep İvedik 3 Ülke: Türkiye









    "Recep İvedik" ve "Recep İvedik 2"nin ardından, serinin üçüncü filmi "Recep İvedik 3", 12 Şubat 2010'da izleyiciyle buluşacak.

    Yapımcılığını Faruk Aksoy'un üstlendiği "Recep İvedik 3"ün çekimleri ekim ayının son haftası başlıyor.

    İstanbul'da film için özel çekim platolarının oluşturulduğu "Recep İvedik 3"ün yönetmenliğini yine Togan Gökbakar üstlenecek.

    Filmde, Şahan Gökbakar'la birlikte rol alacak oyuncular ise henüz belli değil.

#22.10.2009 11:02 0 0 0
  • Şahan Gökbakar'ın gişe rekorları kıran Recep İvedik macerası, yepyeni bir serüvenle devam ediyor. Türk sinemasının en çok izlenen filmleri olan Recep İvedik ve Recep İvedik 2'nin ardından, serinin üçüncü filmi Recep İvedik 3, 12 Şubat 2010'da izleyiciyle buluşuyor.

    Yapımcılığını Faruk Aksoy'un üstlendiği Recep İvedik 3'ün çekimleri Ekim ayının son haftası başlıyor. İstanbul'da film için özel çekim platolarının oluşturulduğu Recep İvedik 3'ün yönetmenliğini yine Togan Gökbakar üstleniyor.Türk sinemasına, yarattığı karakter ile yepyeni bir soluk getiren Şahan Gökbakar, Recep İvedik 3 ile izleyiciyi yine kahkaya boğacak.
#27.10.2009 22:05 0 0 0
  • KonuLar BirLe$tiriLdi...
#27.10.2009 22:12 0 0 0
  • 2.filmi pek de güzel değildi
    3. filmi pek merak etmiyorm ama bakalım güzeldir umarım
#02.11.2009 03:37 0 0 0
NaZ NaZ foto
  • Öfff yine mi yaaa

    küfür + argo = film, ne kadar kreatifiz maasallah
#02.11.2009 08:04 0 0 0
  • gerçekten artık sıkıcı olmaya başladı bu recep ivedik karakteri..
    bu karakter yüzünden millette argo kelimeler çoğaldı..
    küfür etmek artık normal bişey durumuna geldi..
#02.11.2009 08:57 0 0 0
  • "Recep İvedik" serisinin üçüncü filminin konusu, setten gelen haberlerle netlik kazanmaya başladı.

    12 Şubat'ta vizyona girecek filmde sosyalleşmek için çaba sarf edecek olan Recep, üniversiteye bile gidecek.

    Genç komedyen Şahan Gökbakar'ın başrolünde oynadığı, gişe rekorları kıran "Recep İvedik" serisinin üçüncü filminin çekimlerine 4 Kasım'da start verildi.

    Yapımcılığını Faruk Aksoy'un, yönetmenliğini ise yine Şahan Gökbakar'ın kardeşi Togan Gökbakar'ın üstlendiği filmin konusu da yavaş yavaş netlik kazanmaya başladı.

    Yeni filmde, babaannesinin ölümünden sonra yalnızlık çeken Recep İvedik'in iç sıkıntısından kurtulmak için giriştiği sosyalleşme maceraları işleniyor.

    Recep bu kez spor yapıyor, sergi geziyor, kütüphaneye gidiyor, hatta bir günlüğüne üniversite öğrencisi bile oluyor.

    Sosyalleşmek adına pek çok aktivite kurslarına da katılan Recep İvedik'e bu macerasında 46 karakter eşlik ediyor.
    Filmin, 12 Şubat 2010'da vizyona girmesi planlanıyor.

#10.11.2009 13:50 0 0 0
  • noimage


    "Recep İvedik" ve "Recep İvedik 2"nin ardından, serinin üçüncü filmi "Recep İvedik 3", 12 Şubat 2010'da izleyiciyle buluşacak. Yapımcılığını Faruk Aksoy'un üstlendiği "Recep İvedik 3"ün çekimleri ekim ayının son haftası başlıyor. İstanbul'da film için özel çekim platolarının oluşturulduğu "Recep İvedik 3"ün yönetmenliğini yine Togan Gökbakar üstlenecek. Filmde, Şahan Gökbakar'la birlikte rol alacak oyuncular ise henüz belli değil.


    "Recep İvedik" serisinin üçüncü filminin konusu, setten gelen haberlerle netlik kazanmaya başladı. 12 Şubat'ta vizyona girecek filmde sosyalleşmek için çaba sarf edecek olan Recep, üniversiteye bile gidecek. Genç komedyen Şahan Gökbakar'ın başrolünde oynadığı, gişe rekorları kıran "Recep İvedik" serisinin üçüncü filminin çekimlerine 4 Kasım'da start verildi. Yapımcılığını Faruk Aksoy'un, yönetmenliğini ise yine Şahan Gökbakar'ın kardeşi Togan Gökbakar'ın üstlendiği filmin konusu da yavaş yavaş netlik kazanmaya başladı. Yeni filmde, babaannesinin ölümünden sonra yalnızlık çeken Recep İvedik'in iç sıkıntısından kurtulmak için giriştiği sosyalleşme maceraları işleniyor. Recep bu kez spor yapıyor, sergi geziyor, kütüphaneye gidiyor, hatta bir günlüğüne üniversite öğrencisi bile oluyor. Sosyalleşmek adına pek çok aktivite kurslarına da katılan Recep İvedik'e bu macerasında 46 karakter eşlik ediyor. Filmin, 12 Şubat 2010'da vizyona girmesi planlanıyor. (Kelebek)
    ŞAHAN GÖKBAKAR'IN RECEP İVEDİK 3 İLE İLGİLİ KELEBEK RÖPORTAJI

    Şahan Gökbakar, "Recep İvedik-3"ün çekimlerine önümüzdeki hafta start veriyor. Filmin 12 şubat'ta vizyona gireceğini, her sezon olduğu gibi bu sezon da gişede ipi kendisinin göğüsleyeceğini söyleyen Gökbakar, "Benim Cem Yılmaz'la bir sorunum yok, onun da benimle olmasın. Cem, hakkımda sinir dolu cümleler kuracağına beni güldürsün" dedi. İşte Sema Eren'in Şahan Gökbakar ile gerçekleştirdiği röportaj:



    Önümüzdeki hafta "Recep İvedik-3"ün çekimlerine başlayacaksınız. Film, 12 Şubat'ta da vizyona girecek. Üçüncüsünde nasıl bir maceranın içinde Recep?

    - Bu bölümde biraz daha kendiyle meşgul bir Recep İvedik göreceksiniz. Yani Recep, biraz daha içsel dünyasıyla ilgilenecek. Yine çok komik ama daha naif bir karakter göreceksiniz.

    * Yani Recep bu bölümde "Ben neden böyleyim?" sorusuna yanıt arayıp özeleştiri mi yapacak?

    - Evet, kendiyle ilgili dertleri olacak.

    * O yanıtı bulduktan sonra Recep değişecek mi? Yani karakter anlamında...

    - Hayır. Sorunu çözümledikten sonra, aslında bunun herkesin sorunu olduğunu fark ediyor. Ve "ıyi ki ben böyleyim" diyor.

    * Recep kendini sorgularken, ona yol gösteren var mı?

    - Evet, üniversite öğrencisi bir kız... Ama bu kez aşk yok filmde. Kız, Recep'in kendi içindeki sıkıntıları çözmesine yardımcı olacak. Recep, kızın önerdiği fiziksel, davranışsal değişimleri yaşayacak ama sonradan bunların üzerinde çok sakil durduğunu görecek. Aslında o değişimi izleyici de sevmeyecek. Herkes "Nerede eski Recep?" diyecek... Aslında bu bölümde, tamamen sevgiye aç bir adamın hikayesini göreceğiz. Ve izleyici de aslında her şeyin sebebinin sevgisizlik olduğunu fark edecek. Zaten film, hayattaki en yakınını, babaannesini kaybetmiş, mutsuz bir Recep'le başlayacak. Sonra yapması gerekenleri keşfedince yavaş yavaş mutlu olacak. En sonunda bütün bu mutsuzluğun sebebini bulup rahatlayacak.

    * Bu filmde de yoruma açık bir final mi olacak?

    - Evet... ıstersek devamını da yapabiliriz yani... Ben yazarken çok eğlendim, inşallah izleyenler de yine çok gülerler.

    * Üçüncüsüne dair nedir gişe beklentiniz?

    - ılk seri 4 milyon 300 bin yapmıştı, ikincisi 4 milyon 350 bin yaptı, bu serinin ise 4-4,5 milyon arası bir yerde olacağını tahmin ediyorum. ınsanlar gerçekten Recep'i sevdi. Sektördeki bazı insanlar "Biz de böyle bir film yapalım, voleyi vuralım" edasıyla bu tarz filmler çekmeye başladılar, ama çuvalladılar. Bir sezonda 100 film falan vizyona girmeye başladı. Bu bir yandan iyi, diğer yandan kötü... Kötü, çünkü sektöre katkısı yok. Bir filmin 20-30 bin gişe yapması, sektöre katkı sağlamaz. Çünkü çoğu düşük bütçeli filmler. Düşük bütçeli olduğu için de oyuncusuna, set ekibine para veremiyor. 100 filmin çıkması değil, gişe yapan 10 filmin olması bu sektörü büyütür. Altın Portakal'ı düzenleyenler ya da sinema emekçileri, biraz bu sektörü gişe yapan filmlere itmeli biraz... Sanatsal filmlerin dışında, gişe yapan filmleri de desteklemeleri gerek. Bir film 1 milyon gişe yaparsa, sektör para kazanır, yapımcı kazanır, çalışan kazanır.

    İYİ GİŞE YAPAMAZSAM AĞLAMAM

    * "Recep İvedik" serilerinin her biri gişede ne kadar bıraktı?

    - 24 milyon dolar. Bunun yarısı sektöre kaldı. Ama kazananlar çok fazla. Taksi, yemek, mısır falan işin içine girerse bu 48 milyon dolar kadar eder. Çünkü bir kişinin sinemaya gitme maliyeti yaklaşık 100-110 YTL... Kültür Bakanı'nın da kabul ettiği gibi "Recep İvedik" sektöre müthiş bir hareketlilik getirdi.

    * 2010 sezonunda bütün komedyenler sahada... Siz, Ata Demirer, Cem Yılmaz, şafak Sezer, Yılmaz Erdoğan, Engin Günaydın, Okan Bayülgen... 2008 ve 2009'da ipi gişede siz göğüslemiştiniz. Bu sezon için ne dersiniz?

    - Ben şubat ayında yine ipi göğüslerim, sonra millet 11 ay onu geçmeye uğraşır. Her yılın şubatında ben çıtayı koyuyorum, diğerleri onu geçmeye çalışıyor. Hayal kırıklığı olursa da sorun değil. Diyelim ki "Recep İvedik-3"e 1 milyon insan gitti. Oturup da ağlamam. "Bu hikaye miadını doldurdu" der, yeni bir şey yapmaya çalışırım. Hayatın sonu değil yani.

    CEM YILMAZ ÖNCE BENİ GÜLDÜRSÜN

    Geçen yıl, Cem Yılmaz "Recep İvedik"i sert eleştirmişti. Sonrasında aranızda birebir diyalog yaşandı mı?

    - Biz aslında her ayın 24'ünde, herkesten habersiz gece saat 03.30'da buluşup, Bebek Parkı'nda el ele yürüyoruz... (Gülüyor) Benim Cem'le hiçbir derdim yok. Aslında yaptığı işlerin de takipçisiyim. ızliyorum da, mizah anlayışını da beğeniyorum. Karikatürist olmasından dolayı, Türkler uzayda, Türkler taş devrinde, Türkler Teksas'ta gibi bir matematiği takip ediyor. Bu, aşina olduğumuz bir mizah kalemi. Çünkü genelde karikatüristlerin sağdığı en büyük damardır. Türkler'in orada, burada, şurada olması...İnşallah yine güleriz. Benim Cem Yılmaz'dan tek beklentim, hakkımda sinir dolu cümleler kuracağına, öfke dolu açıklamalar yapacağına, beni ve benim gibi birçok insanı güldürmesi. Ben ondan onu bekliyorum, filmlerine de o beklentiyle gidiyorum. Ona kırgınlığım yok, ortak noktada sosyal bir çevremiz de yok. Sadece hayranı olarak takip ettiğim birisi...





    Recep ivedik - recep ivedik filmi - recep ivedik Tanıtım Videousu - Recep ivedik 3 Çekilirmi - Recep İvedik Tanıtımı Yapıldımı - Recep İvedik Hakkında - Recep İvedik Filmi Ne Zaman - Recep İvedik 3 - Recep - Recep İvedik TraiLer - Recep İvedik 3 TraiLer - Recep İvedik 3 Çekilirmi - Şahan Gökbakar - Şahan - Gökbakar - Recep ivedik 3 Ne Zaman - Recep ivedik 3 Vizyona ne zaman Girer - Recep ivedik 3 Nezaman
#24.11.2009 18:00 0 0 0
  • bilgilendirme için teşekkürler
#24.11.2009 18:07 0 0 0
NaZ NaZ foto
  • Konular birlestirildi
#24.11.2009 23:52 0 0 0
  • Izleyelim bakalim 2 o kadar guzel degildi 3 te hepten dagitmaz insallah.
#25.11.2009 13:22 0 0 0
  • eline sağklık
#25.11.2009 14:55 0 0 0
  • Nehir;gerçekten artık sıkıcı olmaya başladı bu recep ivedik karakteri..
    bu karakter yüzünden millette argo kelimeler çoğaldı..
    küfür etmek artık normal bişey durumuna geldi..

    isteyen izler istemeyen izlemez sonuçta burda bir emek ve sanat eseri var;
    yabancı sinemalarda o kadar bölüm kesiliyor ki sex içerikli tecavüz küfürün alası ve onlar bunun yanında hiç kalır.benim görüşüm budur:ve Uğur Işılakın Bir Yorumu Var Nette Bi bak istersen
    *-*-*--*-*-----------------------------***-*-*-***
    şimdikten Çok merak ediyorum arkadaşlar elinize sağlık.

#26.11.2009 16:20 0 0 0
  • çok merakla bekliyorum :D
#26.11.2009 20:55 0 0 0
  • noimage

    Yapım: 2010 ~ Türkiye

    Tür: Gençlik, Komedi

    Yönetmen: Togan Gökbakar

    Senaryo: Şahan Gökbakar, Togan Gökbakar, Serkan Altuniğne

    Yapımcı: Faruk Aksoy, Mehmet Soyarslan

    Dağıtım: Özen Film

    Gösterim Tarihi: 12 Şubat 2010 (Türkiye)

    Fragmanı izlemek için lütfen tıklayın
#23.12.2009 23:29 0 0 0
  • Fragmanıda benden olsun

#24.12.2009 08:51 0 0 0
  • Konular Birleştirildi.
#24.12.2009 09:01 0 0 0
  • Çıksın izleriz. :)
#24.12.2009 18:19 0 0 0
  • tipik türk erkeği:D
#27.12.2009 18:06 0 0 0