:25:

MALZEMELER

½ kg pazı
3 su bardağı yoğurt
4 diş sarımsak
½ çay kaşığı tuz
½ çay kaşığı kırmızıbiber


HAZIRLANIŞI

Pazıları ayıklayın ve iyice yıkayın. Bir tencerede kapağı kapalı olarak kendi suyuyla 5 dakika kadar haşlayın. Sarmısakları dövün, tuzla beraber yoğurda ilave edin. Pazılar soğuyunca sarmısaklı yoğurt ile karıştırarak servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 648
favori
like
share
sakin75 Tarih: 03.07.2006 18:15
teşekkürler
demet Tarih: 22.05.2006 11:35
ellerine sağlık, teşekkürler
by_ufuk Tarih: 25.02.2006 23:56
paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 12.01.2006 11:31
Paylaşımınız için teşekkürler.
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 23:56
AFİYET OLSUN ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
Ates Bocegi Tarih: 27.11.2005 14:54
Ellerine saglik
DeNiZKiZi Tarih: 27.11.2005 01:30
Bizim oralarda bu mezeye Borana diyorlar ciddende cokguzel oluyor cacik gibi tesekkurler paylasim icin
casper Tarih: 27.11.2005 00:17
çok teşekkürler
SU-PERISI Tarih: 24.11.2005 17:26
emeğinize sağlık kardeş teşekkürler