Motorola Motocubo A45

Son güncelleme: 22.10.2009 15:07
  • Motorola Motocubo A45 - Motorola Motocubo A45 Telefon - Motorola Motocubo A45 Özellikleri - Motorola - Motocubo A45

    Motorola'nın Latin Amerika'da tanıttığı yeni modeli Motorola Motocubo A45 Eco daha çok genç kesim kullanıcılara yönelik eksiksiz QWERTY klavyeli ve sürgülü kayar kapaklı bir cep telefonu. Facebook gibi web sitelerine kolay erişim sağlayan Motocubo A45 Eco cep telefonu hesaplı fiyatıyla da dikkat çekiyor.

    noimage

    Tamamen kendine özgü yeni biçimi ve beyaz - oranj renk seçenekleriyle yeni Motorola cep telefonu genç ve modern bir görünüm sergiliyor. Cihazda en son teknolojik özellikler sürgülü kapak formunda bir araya getirilmiş. QWERTY klavyesi ve büyük ekranı Motorola Motocubo A45 cep telefonunu mükemmel bir iletişim cihazı haline getiriyor. Motorola A45 cep telefonunun dijital zumlu 2 megapiksel kamerası ile fotoğraf ve video çekmek ve bu görüntüleri tek bir tuşa dokunarak internete yüklemek mümkün.

    noimage

    Motorola'nın sürdürülebilirlik platformuna paralel bir ürün olan Motocubo A45 Eco firmanın geri dönüştürülebilir malzemeden ürettiği ikinci cep telefonu modeli olma özelliği taşıyor. Çevreci bir model olan Motorola Motocubo A45 Eco cep telefonunda kullanılan malzemenin %25'i geri dönüşümlü plastik şişelerden üretilmiş. Telefonun kendisi de %70 oranında geri dönüşümlü.

    noimage

    Motorola Motocubo A45 özellikleri
    Motorola A45 cep telefonu sosyal ağ bağlantıları ve ekolojik tasarımının yanı sıra 3.5mm kulaklık girişiyle MP3 çalar, RDS destekli FM radyo, ses kayıt, telefonun çevresinde çalan bir şarkıyı tanımayı sağlayan MotoID, Last FM, Midomi ve Google Maps gibi kullanışlı ve eğlenceli özelliklere de sahip.

    noimage

    Motorola A45 cep telefonu oyunları
    Motorola'nın yeni çevreci modeli Motocubo A45 cep telefonunda Spore ve Sims 2 mobil oyunlar önceden yüklü olarak geliyor. 2GB kapasiteli hafıza kartı ile birlikte gelen Motorola A45 telefonun mevcut belleği 32GB'a kadar arttırılabiliyor.

    Motorola A45 incelemesi & fiyat bilgisi
    Eylül ayından itibaren raflardaki yerini alan Motorola Motocubo A45 Eco cep telefonunun fiyat etiketi Brezilya para birimiyle 549.00 Real olarak belirlenmiş.
#22.10.2009 15:07 0 0 0