:4:
MALZEMELER

400 gr taze iç bezelye
1 adet dolmalık biber
2 çorba kaşığı sirke
1 demet maydanoz
400 gr pirinç
zeytinyağ
tuz

4 Kişilik


[COLOR=tomato]HAZIRLANIŞI

Pirinç ve bezelyeyi farklı kaplarda tuzlu suda haşlayın. Yeteri kadar haşladıktan sonra soğuk suda yıkayıp, süzün ve servis tabağına koyun. Maydanoz ve biberi ince kıyın, buna pirinç ve bezelyeyi katıp, karıştırın. Tuz, sirke, zeytinyağ karıştırıp, salatanın üzerine gezdirerek dökün.

Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 387
favori
like
share
demet Tarih: 08.05.2006 16:58
ellerine sağlık, teşekkürler
by_ufuk Tarih: 26.02.2006 03:24
paylaşımın için sağol,ellerine sağlık
liamsi Tarih: 12.01.2006 10:24
Paylaşımınız için teşekkürler.
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 23:10
AFİYET OLSUN ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
dostbildiklerim Tarih: 17.11.2005 17:21
Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
SU-PERISI Tarih: 11.11.2005 17:27
saol kardeş