Christina Milian - Christina Milian Kimdir - Christina Milian Resimleri - Christina Milian Biyografisi

Christina Milian (Christine Flores, 26 Ekim 1981), Amerikalı R&B ve pop müzik şarkıcısı, söz yazarı, prodüktör, dansçı ve oyuncu.



Küba asıllı Amerikalı Christina Milian, 4 yaşındayken müzikallerde ve reklam filmlerinde rol almaya başladı. 13 yaşındayken eğlence dünyasında bir kariyer edinmek üzere Los Angeles’a taşınan şarkıcı, ilk olarak oyunculuk yapmaya başladı. Çeşitli film ve videolarda boy gösterdikten sonra, 2001 yılında Ja Rule’a "Between Me and You"da vokal yaptı. Aynı dönemde Jennifer Lopez’in "Play" şarkısında da vokal yapan Milian, 2001 yılında ilk single "AM to PM"i yayınladı. Ardından gelen ve kendi adını taşıyan albüm özellikle İngiltere’de başarılı oldu. 2003 yılında Milian 2. albümü It’s About Time'ı yayınladı. Bu albümde yer alan "Dip It Low" parçası, ilk 10’a girdi.
Milian’ın Cool & Dre desteğiyle hazırladığı 3. albümü "So Amazin" ise 2006 yılının başlarında yayınlandı. Albüm, Cool & Dre prodüktörlüğünde yapıldı.
Albümün ilk single’ı "Say" olurken, albümden ikinci single "Gonna Tell Everybody" çıktı.

Diskografi

Albümler

2001: Christina Milian
2004: It's About Time
2006: So Amazin'
2006: Best Of

Singlelar

2001: "AM to PM"
2001: "When You Look At Me"
2002: "Get Away" (featuring Ja Rule)
2004: "Dip It Low" (featuring Fabolous)
2004: "Whatever U Want" (featuring Joe Budden)
2006: "Say I" (featuring Young Jeezy)

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 339
favori
like
share