:4:


MALZEMELER

1 su bardağı hafif haşlanmış Amerikan Pirinci
2 adet büyük boy şeftali
100 gr çilek
100 gr vişne
2 adet elma
1 paket kremşanti
1/2 su bardağı süt
1 çay kaşığı tarçın


[COLOR=tomato]HAZIRLANIŞI

Önce şeftalilerin kabuklarını soyup küçük küçük doğrayın. Vişne ve çileklerin sap kısımlarını temizleyip iyice yıkayın. Elmaları yıkayıp kabuklarını soymadan içlerini oyup çekirdek kısımlarını temizleyin. Bir kasenin içinde haşlanmış pirinç, süt ve krem şantiyi karıştırıp krema haline getirin. İçine doğramış olduğunuz şeftali, çilek ve vişneleri ekleyip karıştırın. Hazırlamış olduğunuz bu meyve salatasını içleri oyulmuş elmaların içlerine doldurun. Üzerlerine tarçın serpiştirip 1 saat buzdolabında dinlenmeye bırakın. Soğuk olarak servis yapabilirisiniz.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 616
favori
like
share
BoardBeLasi Tarih: 02.07.2006 00:27
Ellerine Saglik
demet Tarih: 22.05.2006 17:29
tarif için teşekkürler, ellerine sağlık.
by_ufuk Tarih: 25.02.2006 19:59
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
DİDEM Tarih: 13.02.2006 20:36
teşekkürler eline sağlık
liamsi Tarih: 12.01.2006 11:47
Paylaşımınız için teşekkürler.
MyNiceWorld Tarih: 24.12.2005 00:05
AFİYET OLSUN ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
dostbildiklerim Tarih: 17.11.2005 18:30
Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
SU-PERISI Tarih: 06.11.2005 14:30
tarifleriniz için teşekkürler ellerinize sağlık
Ates Bocegi Tarih: 30.10.2005 12:41
PaYlAsImLaRiN IcIn TeSeKküRlEr