:4:MALZEMELER
100 gr havuç
50 gr turp
50 gr bezelye
60 ml mayonez
sirke

HAZIRLANIŞI

Havuç ve turpları yıkayıp soyun, ufak ufak doğrayın. Ayrı tencerelerde tuzlu suda pişirin.
Bezelyeleri de aynı şekilde pişirin. Bütün sebzeleri mayonez ve sirkeyle karıştırın. Salatalık turşusu ya da birkaç parça marulla servis yapabilirsiniz.

Etiketler:
Beğeniler: 2
Favoriler: 0
İzlenmeler: 544
favori
like
share
demet Tarih: 08.05.2006 14:12
teşekkürler
by_ufuk Tarih: 26.02.2006 03:36
paylaşımın için sağol,ellerine sağlık
liamsi Tarih: 12.01.2006 09:47
Paylaşımınız için teşekkürler.
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 23:27
AFİYET OLSUN ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
dostbildiklerim Tarih: 17.11.2005 16:30
Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
merkon Tarih: 14.11.2005 16:38
eline emegine saglık
SU-PERISI Tarih: 31.10.2005 22:44
mersi arkadaşım
Ates Bocegi Tarih: 30.10.2005 11:54
PaYlAsImLaRiN IcIn TeSeKküRlEr
corleoni Tarih: 29.10.2005 16:31
sağol kardes