:4:


MALZEMELER

5 adet orta boy patates
1 adet yeşil elma
6 dilim somon füme
5 çorba kaşığı taze krema
4 çorba kaşığı limon suyu
Dereotu
Tuz
Karabiber


HAZIRLANIŞI

Patatesleri yıkayıp haşlayın.
Kabuklarını soyup küp şeklinde küçük küçük doğrayın.
Elmayı küçük küçük doğradıktan sonra kararmaması için üzerine biraz limon suyu sıkın.
Somonu küçük parçalara ayırın ve bütün malzemeleri bir salata kabının içersine alın.
Üzerine krema, limon suyu ve dereotundan oluşan sosu döküp iyice karıştırın.
Buzdolabında yarımsaat beklettikten sonra servis yapın

Not : Tuz koyarken dikkat edin çünkü balık tuzludur.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 538
favori
like
share
sakin75 Tarih: 03.07.2006 16:12
teşekkürler
BoardBeLasi Tarih: 01.07.2006 00:03
Ellerine Saglik
demet Tarih: 22.05.2006 16:31
tarif için teşekkürler, ellerine sağlık.
by_ufuk Tarih: 25.02.2006 18:58
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
DİDEM Tarih: 13.02.2006 19:50
paylaşım için teşekkürler ellerinize sağlık
liamsi Tarih: 12.01.2006 10:44
Paylaşımınız için teşekkürler.
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 23:11
AFİYET OLSUN ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
dostbildiklerim Tarih: 17.11.2005 17:29
Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
SU-PERISI Tarih: 06.11.2005 13:39
tarifleriniz için teşekkürler ellerinize sağlık