:4:


MALZEMELER

4 adet patlıcan
4 diş sarmısak
1/2 adet limonun suyu
3 yemek kaşığı yoğurt
3 yemek kaşığı tahin
1/2 çay bardağı zeytinyağı
tuz
karabiber


HAZIRLANIŞI

Patlıcanları ocakta közleyin. Kabuğunu soyup sapını da attıktan sonra püre haline getirin. Sarmısakları havanda ezin. Ardından patlıcanlara yoğurt, tahin, limon suyu, zeytinyağı, tuz, karabiber ve sarmısak ekleyin. İyice karıştırın servise hazırdır.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 406
favori
like
share
sakin75 Tarih: 03.07.2006 18:38
teşekkürler
demet Tarih: 08.05.2006 17:54
teşekkürler
by_ufuk Tarih: 26.02.2006 04:25
paylaşımın için sağol,ellerine sağlık
liamsi Tarih: 12.01.2006 11:22
Paylaşımınız için teşekkürler.
MyNiceWorld Tarih: 24.12.2005 00:14
AFİYET OLSUN ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
dostbildiklerim Tarih: 17.11.2005 18:28
Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
SU-PERISI Tarih: 06.11.2005 14:46
tarifleriniz için teşekkürler ellerinize sağlık
corleoni Tarih: 29.10.2005 16:11
:10:sağol :10:kardes :10: