MALZEMELER

1 tavuğun göğüs eti
6 adet marul yaprağı
1 küçük kavanoz mayonez
6 adet salatalık turşusu
mayonez miktarı kadar (koyu) yoğurt


HAZIRLANIŞI

Tavuk etini haşlayın, ufak parçalara ayırıp, soğutun. Yoğurtla mayonezi çırpın buna ufak ufak doğradığınız turşu ve marul yapraklarını ilave edin ,tavuk eti ile birlikte karıştırıp bir kaba koyun. Üzerini turşu ve dereotu ile süsleyip, servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 533
favori
like
share
sakin75 Tarih: 03.07.2006 17:11
teşekkürler
demet Tarih: 22.05.2006 10:50
ellerine sağlık, teşekkürler
by_ufuk Tarih: 25.02.2006 22:55
paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 12.01.2006 10:33
Paylaşımınız için teşekkürler.
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 22:53
AFİYET OLSUN ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
dostbildiklerim Tarih: 17.11.2005 17:41
Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
SU-PERISI Tarih: 04.11.2005 22:23
harika oluyor denedim eline saglık
corleoni Tarih: 29.10.2005 15:05
sağol kardes eline sağlık
corleoni Tarih: 29.10.2005 15:04
eline sağlık :5: :5: :5: