:89:
MALZEMELER

1/2 tavuk
1 adet havuç
1/2 baş soğan
1/2 adet limon
1 sap kereviz
200 gr jambon
300 gr taze mantar
1/2 demet maydanoz
mayonez
karabiber
tuz

4 Kişilik


HAZIRLANIŞI

Tavuk, kereviz, maydanoz, havuç ve soğanı tuzlu suya koyup, haşlayın. Daha sonra tavuğu kemiklerinden ayırıp, ufak parçalar halinde ayıklayın. Jambon dilimlerini de aynı suda 3-4 dakika haşlayıp, ince uzun şeritler halinde kesin. Mantarları yıkayıp, dilimleyin ve tavuğun suyunda 2 dakika haşlayın. Mantarları südükten sonra tavuk parçaları ve jambon şeritleriyle birlikte karıştırıp, servis tabağına alın ve üzerine yarım limonun suyunu gezdirin. Elde ettiğiniz karışımın üzerini mayonezle kaplayın ve servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 559
favori
like
share
sakin75 Tarih: 03.07.2006 19:24
teşekkürler
demet Tarih: 03.05.2006 17:30
ellerine sağlık, teşekkürler
by_ufuk Tarih: 26.02.2006 04:41
paylaşımın için sağol,ellerine sağlık
liamsi Tarih: 12.01.2006 10:41
Paylaşımınız için teşekkürler.
MyNiceWorld Tarih: 24.12.2005 00:26
AFİYET OLSUN ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
dostbildiklerim Tarih: 17.11.2005 18:16
Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
merkon Tarih: 14.11.2005 17:35
eline emegine saglık
SU-PERISI Tarih: 08.11.2005 09:03
paylaşımın için teşekkürler
corleoni Tarih: 29.10.2005 15:57
sağol kardes :70: :20: