MALZEMELER

Kabak
sarmısak
yoğurt
zeytinyağ
dereotu


HAZIRLANIŞI

Küçük taze kabaklar soymadan haşlanır. Haşlanan kabaklar uzunlamasına ikiye bölünür, üzerine bolca sarımsaklı yoğurt dökülür ve üzerine has zeytinyağı gezdirilir. Bir demet dereotu ile süslenir.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 408
favori
like
share
demet Tarih: 08.05.2006 15:36
teşekkürler
by_ufuk Tarih: 26.02.2006 04:33
paylaşımın için sağol,ellerine sağlık
liamsi Tarih: 12.01.2006 10:50
Paylaşımınız için teşekkürler.
MyNiceWorld Tarih: 24.12.2005 00:19
Ellerine saglık afiyet olsun
dostbildiklerim Tarih: 17.11.2005 18:24
Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
SU-PERISI Tarih: 06.11.2005 14:56
tarifleriniz için teşekkürler ellerinize sağlık
corleoni Tarih: 29.10.2005 15:56
eline sağlık kardes