:4:


MALZEMELER

250 gr. tofu
3 diş sarımsak
Tuz, taze karabiber
250 gr. kuru Cheri
5 yemek kaşığı Soya yağı
1/2 çay kaşığı arnavutbiberi
1 tatlı kaşığı kekik
150 gr. ıspanak yaprağı
100 gr. mantar
1 demet soğancık
1 limonun suyu


HAZIRLANIŞI

Tofuyu 1 cm büyüklüğünde kare kesip bir kaseye alın. Sarımsağı dövdükten sonra tofunun üstüne dökün. Cheri ve soya yağını da üzerine dökün. Tuz, karabiber, arnavutbiberi ve kekik ekleyip tatlandırın. Bu karışımı 2 saat buzdolabında bekletin, Yıkanmış ıspanakların saplarını kesin. Soğancıkları ince kıyın, mantarları yıkayın yaprak şeklinde kesin. Tofuları sostan alın ve süzün. Mantarlarla birlikte soya yağında pembeleşinceye kadar kavurun. Tuz ve karabiber ekin. Tofu sosuna limon suyunu ekleyip kanştırın. Ispanak yapraklarını sosa batırıp çıkartın ve tabaklara yayın. Bunun üstüne ılık mantar ve tofu karışımını ilave edin. Sosu bunların üstüne dökün. Servis yaparken soğancıkları serpeleyin.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 534
favori
like
share
sakin75 Tarih: 03.07.2006 16:31
teşekkürler
BoardBeLasi Tarih: 30.06.2006 23:47
Paylasim icin tskler
refik Tarih: 12.06.2006 10:13
emeğine sağlık teşekkürler
demet Tarih: 22.05.2006 16:06
tarif için teşekkürler, ellerine sağlık.
by_ufuk Tarih: 25.02.2006 22:09
paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
DİDEM Tarih: 13.02.2006 19:23
teşekkürler eline sağlık
liamsi Tarih: 12.01.2006 10:49
Paylaşımınız için teşekkürler.
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 23:12
Ellerine saglık teşekkürler afiyet olsun
dostbildiklerim Tarih: 17.11.2005 17:22
Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler