:1:

MALZEMELER

1 konserve ton balığı
mevsime gore kıvırcık veya yeşil marul
1 konserve mısır
1 büyük baş kırmızı soğan
zevke göre biber (etli büyük kırmızı bizim dolmalik biberlerin büyüklerinden tavsiye edilir)
isteyene beyaz peynir
hakiki zeytin yağı
limon
kekik
biraz karabiber
tuz
hıyar turşusu


HAZIRLANIŞI

Soğanları minik minik doğrayın. Ton balığını hafif parmaklarınızın arasında gezdirerek açın. Marulları yıkayın ve orta büyüklükte taneler kopararak bir kaba koyun. Üzerine mısır konservesini ve kalan malzemeyi (küpler halinde keserek) ekleyin.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 746
favori
like
share
robertokazim Tarih: 14.10.2006 19:13
sagol dostum
DİDEM Tarih: 01.10.2006 15:28
paylaşımların için teşkkürler ellerinize saglık
unique Tarih: 19.09.2006 09:40
ellere emeklere saglik .... paylasim icin cok tskrlr...
refik Tarih: 09.09.2006 00:59
paylaşımların için teşkkürler
cemre8688 Tarih: 24.08.2006 00:21
teşekkürler
BoardBeLasi Tarih: 19.08.2006 14:35
ellerine sağlık
sakin75 Tarih: 03.07.2006 19:39
teşekkürler
demet Tarih: 03.05.2006 16:13
ellerine sağlık, teşekkürler
by_ufuk Tarih: 26.02.2006 21:38
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık