MALZEMELER
1 kg. kabak
3-4 kaşık süzme yoğurt
nane
tuz
sarımsak
dereotu
3 kaşık zeytinyağ
pul biber
1 bardak ceviz


HAZIRLANIŞI

Kabakları ayıklayın, yıkayın ve rendeleyin. Yoğurt, nane, tuz, sarımısak, dereotu ve iri kıyılmış ceviz eklenip iyice karıştırın. Bir kasenin içinde zeytinyağı ve kırmızı pul biber karıştırın. Kabakları servis tabağına alıp üzerlerini biberli yağ ile süsleyin.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 665
favori
like
share
DİDEM Tarih: 01.10.2006 15:19
ellerine sağlık, teşekkürler
unique Tarih: 19.09.2006 09:42
ellere emeklere saglik paylasim icin tskrler...
refik Tarih: 09.09.2006 00:56
paylaşımların için teşkkürler ellerinize saglık
BoardBeLasi Tarih: 19.08.2006 14:37
ellerine sağlık
sakin75 Tarih: 03.07.2006 20:03
teşekkürler
demet Tarih: 03.05.2006 14:29
ellerine sağlık, teşekkürler
by_ufuk Tarih: 26.02.2006 21:47
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 12.01.2006 10:27
Paylaşımınız için teşekkürler.
MyNiceWorld Tarih: 24.12.2005 00:34
AFİYET OLSUN ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER