:78:

MALZEMELER
(6 kişilik)
3 bardak pişmiş Amerikan pirinci
2 su bardağı vanilyalı yoğurt
1 su bardağı mayonez
2 elma
1-2 tane kereviz sapı
6 adet kemiksiz tavuk göğsü
1 bardak ceviz içi
1 bardak kuru üzüm
1 tutam tuz
1 tutam tarçın


HAZIRLANIŞI

Tavuk göğüslerini haşlayın veya ızgarada pişirin. Elma, kereviz sapı ve havucu küçük parçalara bölün. Yoğurt, mayonez, tuz ve tarçını büyük bir kapta karıştırın. Pirinç, elma, kereviz sapı, havuç, ceviz içi ve kuru üzümü de yoğurtlu karışıma ilave edip tekrar karıştırın. Hazırladığınız salatayı, haşlanmış veya ızgarada pişirilmiş tavukla birlikte servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 400
favori
like
share
demet Tarih: 03.05.2006 16:07
ellerine sağlık, teşekkürler
by_ufuk Tarih: 26.02.2006 21:41
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 12.01.2006 10:32
Paylaşımınız için teşekkürler.
MyNiceWorld Tarih: 24.12.2005 00:33
AFİYET OLSUN ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
corleoni Tarih: 29.10.2005 15:45
eline sağlıksağol
SU-PERISI Tarih: 29.10.2005 00:22
çok ilğiç hiç duymamıştım tşk.