Zencefilli Ve Erikli Tavuk Salatası

Son güncelleme: 03.05.2006 14:47
  • :46MALZEMELER

    1 su bardağı Amerikan Pirinci
    2 adet haşlanmış kemiksiz tavuk göğsü
    1/2 bardak doğranmış yeşil soğan
    4 adet kabukları çıkarılmış erik
    2 çorba kaşığı soya yağı
    2 çorba kaşığı limon suyu
    1 çorba kaşığı soya sosu
    1/2 şeker kaşığı ezilmiş zencefil


    HAZIRLANIŞI

    Bir tencerede pirinci normal bir şekilde haşlayın ve soğumaya bırakın. Bir kabın içinde haşlanmış pirinç, haşlanmış ve doğranmış tavuk göğsü, yeşil soğan ve erikleri karıştırın. Sos hazırlamak için, bir kabın içinde soya yağı, limon suyu, soya sosu ve zencefil ilave edip iyice çırpın. Pilavın üzerinde sosu gezdirin, dinlenmeye bırakın. İsteğe göre marul yaprakları ile süsleyerek servis yapabilirsiniz.

    (6 kişilik)

    Her servis 226 kalori, 17 gr protein, 7 gr yağ, 26 gr karbonhidrat, 2 gr doğal lif, 36 miligram kolesterol ve 610 miligram sodyum içerir.
#17.10.2005 16:01 0 0 0
  • bizlere bunları yazdığın için saolun
#28.10.2005 23:18 0 0 0
  • sağol kardes
#29.10.2005 14:51 0 0 0
  • AFİYET OLSUN ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
#23.12.2005 23:31 0 0 0
  • Paylaşımınız için teşekkürler.
#12.01.2006 09:30 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#26.02.2006 20:43 0 0 0
  • ellerine sağlık, teşekkürler
#03.05.2006 14:47 0 0 0