MALZEMELER
3 adet kabak
250 gr kıyma
½ su bardağı sıvıyağ
1 yemek kaşığı margarin
yeteri kadar tuz
1 çaykaşığı kara biber
maydanoz
1 kaşık salça
250 gr bulgur



HAZIRLANIŞI
Kabakları soyduktan sonra için oyun ve bir kabın içine patates hariç kalan bütün mazemeleri katın. Daha sonra bunları iyice karıştırın. Ardından bu içi kabakların içine doldurun. Patatesleri soyup dilimleyin, kabak dolmalarının üzerini kapatın. Dolmaları tencereye dizin ve en sonunda erimiş margarin, su ve salçayı karıştırarak dolmaların üzerinde gezdirin. Kısık ateşte pişirin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 447
favori
like
share
liamsi Tarih: 19.03.2006 10:48
Ellerine emeğine sağlık.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 17:50
paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 20:39
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk: