MALZEMELER

1 kg pazı
500 gr az yağlı kıyma
1 adet orta boy soğan
1 çorba kaşığı salça
1 kase pirinç
½ demet maydanoz
1 çorba kaşığı zeytinyağı
karabiber
kırmızı biber
tuz


HAZIRLANIŞI

Pazı yapraklarını az tuzlu suda haşlayın ve süzün.
Kıymayı rendelenmiş soğan, salça, pirinç ve baharatlar ile iyice karıştırın.
Hazırladığınız harcı pazı yapraklarının içerisine koyarak sarın.
Tencerenin içerisine yerleştirip yağlı ve salçalı suda pişirin.
Yaprakların açılmaması için tencerenin içine yerleştirdikten sonra üzerine bir tabak koyabilirsiniz.
Servis tabağına alıp yoğurt ile servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 426
favori
like
share
casper Tarih: 08.04.2006 20:16
Paylaşımın için teşekkür ederim
SU-PERISI Tarih: 01.04.2006 02:13
tarifleriniz için teşekkürler elinize sağlık
liamsi Tarih: 19.03.2006 10:40
Ellerine emeğine sağlık.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 17:54
paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 20:35
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk: