PAZI SARMASI

Son güncelleme: 08.04.2006 19:16
  • MALZEMELER

    1 kg pazı
    500 gr az yağlı kıyma
    1 adet orta boy soğan
    1 çorba kaşığı salça
    1 kase pirinç
    ½ demet maydanoz
    1 çorba kaşığı zeytinyağı
    karabiber
    kırmızı biber
    tuz


    HAZIRLANIŞI

    Pazı yapraklarını az tuzlu suda haşlayın ve süzün.
    Kıymayı rendelenmiş soğan, salça, pirinç ve baharatlar ile iyice karıştırın.
    Hazırladığınız harcı pazı yapraklarının içerisine koyarak sarın.
    Tencerenin içerisine yerleştirip yağlı ve salçalı suda pişirin.
    Yaprakların açılmaması için tencerenin içine yerleştirdikten sonra üzerine bir tabak koyabilirsiniz.
    Servis tabağına alıp yoğurt ile servis yapın.
#17.10.2005 16:26 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 19:35 0 0 0
  • paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 16:54 0 0 0
  • Ellerine emeğine sağlık.
#19.03.2006 09:40 0 0 0
  • tarifleriniz için teşekkürler elinize sağlık
#01.04.2006 01:13 0 0 0
  • Paylaşımın için teşekkür ederimnoimage
#08.04.2006 19:16 0 0 0