MALZEMELER

(6 kişilik)
6 dolmalık kabak
250 gr peynir rendesi (tercihen tulum)
1/2 bardak süt
isteğe göre haşlanmış kuşbaşı et, salam ya da sosis
dereotu
tuz
karabiber

:10:


HAZIRLANIŞI

Kabakların iki başı kesilir. İçi çıkarılır. Tuzlu suda yenecek kıvama gelene kadar haşlanır. Pişince fırına dayanıklı kaba yerleştirilir. Peynir rendesi, süt, dereotu, istenilen tür eti karıştırıp kabakların içini doldurun. Üzerine kaşar peyniri rendesi serpip üstü yukarı gelecek biçimde fırına verin. Peynir eriyince sıcak servis yapın...

Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 438
favori
like
share
COCO Tarih: 19.06.2008 21:20
liamsi Tarih: 19.03.2006 09:30
Ellerine emeğine sağlık.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 16:55
paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 19:31
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk: