MALZEMELER

6 adet yumurta
un
1 demet maydanoz
1/4 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı su
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı biber


HAZIRLANIŞI

Beş yumurtayı katı olarak kaynatıp, kabuklarını soyun ve ikişer parçaya bölüp, içlerinden sarılarını çıkarın. Tuz, karabiber ve maydanozu ile iyice karıştırıp, karışımı tekrar yumurta beyazlannın içine yerleştirin. Kalan bir yumurtayı kırıp iyice çırpın. Su, tuz ve un ilave edip, boza kıvamında bir hamur elde edin. Yumurtaları bu hamura bulayıp kızgın yağda kızartın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 509
favori
like
share
isamenes Tarih: 17.05.2008 09:53
valla ne güzel anlatmışsın yau. bi denicem diyom ama batrmıyım ortalığı :-)
liamsi Tarih: 19.03.2006 10:28
Ellerine emeğine sağlık.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 17:55
paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 20:28
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk: