ARAPKIR KıZARMASı

Son güncelleme: 19.03.2006 08:09
  • MALZEMELER
    2 kg kemikli et, kuzu budundan
    3 adet soğan , ince doğranmış
    3-4 yemek kaşığı salça
    125 gr margarin
    1 kutu yoğurt
    karabiber
    tuz


    HAZIRLANIŞI

    Margarini ılıtıp, yumuşatın. Bütün malzemeyi bir kapta kanştın ve etlere iyice yedirin. Sıvanmış et parçalarını tencereye koyun ve artan malzemeyi etlerin üzerlerine dökün. Ağır ateşte kendi suyunu çekene kadar pişirin. İki bardak su ilave edin, malzemeler suyu çekinceye dek pişirin. Yanında pilav ile servis yapın.
#17.10.2005 17:07 0 0 0
  • tarif için teşekkürler eline saglık
#13.12.2005 19:23 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 16:15 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 17:20 0 0 0
  • Ellerine emeğine sağlık.
#19.03.2006 08:09 0 0 0