MALZEMELER

1 kg kuşbaşı kuzu eti
3 adet soğan
1 tatlı kaşığı kekik
3 adet çarliston biber
1 çay kaşığı karabiber
2 diş sarmısak
½ çay bardağı sıvı yağ


HAZIRLANIŞI

Halka halka doğranmış soğanlar, çarliston biberler, sarmısak ve et bir tencereye konulup harlı ateşte 3 dakika kadar çabuk çabuk çevrilir. Kekiğin yarısı ve karabiber ilave edilip hiç su koymadan ağzı kapalı olarak ve ateş kısılarak 1.5 saat kadar pişirilir. Piştikten sonra üzerine kekik serpilir.

Not : Kesinlikle tahta kaşık kullanınız.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 482
favori
like
share
liamsi Tarih: 19.03.2006 10:02
Ellerine emeğine sağlık.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 18:01
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 19:36
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
SU-PERISI Tarih: 04.11.2005 23:33
paylaşımın için teşekkürler