MALZEMELER

1 kilo kemikli dana
1 baş soğan
2 adet havuç
1 baş kereviz
5-6 adet patates
1 diş sarmısak
2-3 adet tane karabiber
Yarım demet maydanoz
1 çorba kaşığı margarin


HAZIRLANIŞI

Göğüs tarafından alacağınız kemikli parça dana etini dibi kalın bir tencerede önce yağsız olarak, suyunu salıp çekinceye kadar çevirin. Hatta biraz da kızarmasını sağlayın. Az su ile 50 dakika pişirin. Patateslerin küçüklerini bütün olarak, kerevizi küp biçiminde, havuçları da parmak uzunluğunda hazırlayın, margarini dörde bölünmüş soğanla birlikte ete katın. Oda sıcaklığında 12 bardak su ve karabiber tanelerini ilave edin. Kısık ateşte sebze yumuşayıncaya kadar yaklaşık 40 dakika daha pişirin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 452
favori
like
share
liamsi Tarih: 19.03.2006 09:14
Ellerine emeğine sağlık.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 18:19
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 17:33
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
sonsuz Tarih: 11.12.2005 00:48
teşekkür
casper Tarih: 01.12.2005 21:09
paylaşımın için teşekkürler
SU-PERISI Tarih: 11.11.2005 21:01
eline saglık kardeş