MALZEMELER

6 adet dana pirzola
3/4 su pardağı pirinç
250 gr domates suyu
6 yeşil biber, ince kıyılmış
yarım su bardağı bira
1 su bardağı sıcak su
yarım su bardağı rendelenmiş kaşarpeyniri
tuz, karabiber, kekik

8 kişilik


HAZIRLANIŞI

Pirzolaları tuzlayıp bir tavada çevirin, yanlarına pirinç koyup bir tepsiye yerleştirin. Su, bira, domates suyu ve baharatları beraberce karıştırıp bir sos oluşturun, bunu pirzolalarla pirinçlerin üzerine dökün. Daha sonra tepsiyi alüminyum folya ile örtüp, fırında 45 dakika kadar pişirin . Pirzolaların üzerine kıyılmış yeşilbiberleri koyun, daha sonra rendelenmiş kaşar peynirini gezdirin. Folyoyu yeniden kapatarak 8-10 dakika kadar daha pişirin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 519
favori
like
share
liamsi Tarih: 19.03.2006 09:26
Ellerine emeğine sağlık.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 18:22
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 17:11
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
SU-PERISI Tarih: 13.12.2005 20:34
tarif için teşekkürler eline saglık