:4:
MALZEMELER

2 kg dana sokum
1/2 tatlı kaşığı curry
2 çorba kaşığı margarin
4-5 beş diş doğranmış sarmısak
1/2 su bardağı kırmızı şarap
1 su bardağı domates suyu
1/4 su bardağı un
1/2 tatlı kaşığı kekik
yenibahar
karabiber
tuz
tarçın


HAZIRLANIŞI

Eti derince bir çelik tencerede çevirerek kızartın. Baharatları ilave edin. Diğer malzemer ile, kapağı sıkıca kapalı olarak, hafif ateşte iki buçuk saat pişirin. Üzerine sos döküp, servis yapın.

Sosun hazırlanışı :

Etin suyu ayrı bir kaba alın. Yarım bardak soğuk suda unu iyice karıştırın, et suyuna katıp pişirin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 418
favori
like
share
liamsi Tarih: 19.03.2006 09:38
Ellerine emeğine sağlık.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 18:05
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 19:04
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
SU-PERISI Tarih: 11.11.2005 18:01
saolasın
corleoni Tarih: 30.10.2005 20:20
sağol kardes :67: :18: :67: