MALZEMELER

1/2 kg az yağlı kuzu kuşbaşı et
6-7 adet dolmalık biber
2 adet acı sivri biber
2-3 orta boy domates
2 orta boy kuru soğan
kibrit kutusu kadar margarin
tuz, karabiber
4-5 adet yumurta


HAZIRLANIŞI

Önce kuzu eti suyunu çekince, yemeklik doğradığınız kuru soğanı ilave edip, biraz kavurun. Daha sonra üzerini örtecek kadar sıcak su ilave edip, etler yumuşayana kadar pişirin. Dolma biberleri yıkayıp boyuna olarak dörde bölün. Domatesleri yemeklik doğrayın. Arzuya göre acı biberleri de doğrayın. Hepsini, tuz ve karabiberini ilave edip, pişirin. İneceğine yakın içine yumurtaları kırıp, kapağını kapatın. Yumurtalar pişince servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 490
favori
like
share
liamsi Tarih: 19.03.2006 09:31
Ellerine emeğine sağlık.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 18:12
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 18:11
Ellerine saglık teşekkürler :cubuk:
casper Tarih: 29.11.2005 20:39
ellerine sağlık
SU-PERISI Tarih: 25.11.2005 14:53
paylaşım için teşekkürler
corleoni Tarih: 30.10.2005 20:14
eline sağlık kardes :8: