:85:


MALZEMELER

1 adet patlıcan
1 adet kabak
2 adet domates
1 adet patates
½ kg fasulye
1 adet soğan
4-5 diş sarmısak
½ kg kuşbaşı kuzu eti


[COLOR=orangered]HAZIRLANIŞI

Toprak bir güveç kabının içine önce etler daha sonra sırası ile sarmısak, fasulye, küp küp doğranmış patates, soğan, dilimlenmiş ve suda bırakılıp acısı alınmış patlıcan ve yine dilimlenmiş kabak ve domatesler konulur. Arzuya göre yeteri kadar tuz ilave edilip, 1 çay fincanı su ilavesi ile kısık ateşte 1.5 saat kadar pişmeye bırakılır.

Not: İsteğe göre yağ ilave edilebilir.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 494
favori
like
share
liamsi Tarih: 19.03.2006 10:09
Ellerine emeğine sağlık.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 18:03
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 19:09
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
SU-PERISI Tarih: 07.11.2005 18:24
paylaşımın için teşekkürler
corleoni Tarih: 30.10.2005 20:11
sağol kardes