:70:


[schild]MALZEMELER

500 gr Hindi, alt but
4 adet patates
2 adet havuç
5-6 adet arpacık soğanı
6-8 adet mantar
1 adet biber
1 yemek kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı soya sosu
200 gr krema
tuz, karabiber, kimyon, köri[/schild]

[schild]HAZIRLANIŞI

Patates ve havucu kuşbaşı halinde doğrayın, soğanları soyun, mantarları dörde bölün. Yağı tencerede kızdırın. Hindi buttan doğradığınız parçaları yağda soteleyin. Havuç, mantar, patates ve soğanı ekleyin. Birkaç dakika çevirdikten sonra tuz, karabiber, kimyon, soya sosu ve köriyi ilave edin. Üzerini örtecek kadar su ekleyip pişirin. Ateşten aldıktan sonra üzerine kremayı ekleyip hemen servis yapın.[/schild]

Etiketler:
Beğeniler: 1
Favoriler: 1
İzlenmeler: 413
favori
like
share
liamsi Tarih: 19.03.2006 08:03
Ellerine emeğine sağlık.
missx Tarih: 15.03.2006 17:03
teşekkürler tarif için
stealth-36 Tarih: 14.03.2006 00:50
sen allahını seversen sacmalama,
:8:
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 17:10
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 17:14
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
casper Tarih: 26.11.2005 01:06
teşekkürler
SU-PERISI Tarih: 25.11.2005 14:23
tarifleriniz için teşekkür
corleoni Tarih: 30.10.2005 19:08
sağol kardes :89: