:4:


MALZEMELER

100 gr sirke
100 gr zeytinyağı
100 gr portakal suyu
1 tatlı kaşığı ketçap
1 tatlı kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı kekik
1 tatlı kaşığı hardal
1 tatlı kaşığı yoğurt
1 adet defne yaprağı
1 çay kaşığı tuz
8 adet hindi butu
HAZIRLANIŞI

Hindi etinizi temizleyip yıkayın. Sos malzemelerini karıştırın. Etlerinizin üstüne ufak yarıklar açın. Etinizi sosun içinde 24 saat beklettikten sonra ızgarada pişirin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 420
favori
like
share
liamsi Tarih: 19.03.2006 09:31
Ellerine emeğine sağlık.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 18:12
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 18:13
Ellerine saglık teşekkürler afiyet olsun :cubuk:
casper Tarih: 29.11.2005 20:38
ellerine sağlık
SU-PERISI Tarih: 28.11.2005 10:12
ellerine sağlık teşekkür ederim
corleoni Tarih: 30.10.2005 20:06
sağol kardes