MALZEMELER

1 kg parça halinde kuzu kol
1 demet maydanoz
1 demet taze nane
1 çorba kaşığı un
2 çorba kaşığı yağ
2 demet taze sarmısak
8 demet taze soğan
1 tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı tuz


HAZIRLANIŞI

Bütün et parçalarını yıkyıp, derince bir tencereye koyun. Üzerine soğan, sarmısak, maydanoz, nane, biber, yağ ve tuz ilave edip, çok ağır ateşte susuz olarak 30 dakika kadar pişirin. Daha sonra iki çorba kaşığı un, yarım bardak su ile iyice kanştırıp, yemeğin üzerine dökün. Et yumuşayıncaya dek hafif ateşte kaynatın. Sıcak servis yapın.

Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 504
favori
like
share
liamsi Tarih: 19.03.2006 09:21
Ellerine emeğine sağlık.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 18:15
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 17:37
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
SU-PERISI Tarih: 10.12.2005 10:59
ellerinize sağlık paylaşımlarınız için
corleoni Tarih: 30.10.2005 18:06
sağol kardes eline sağlık