MALZEMELER

2 çorba kaşığı margarin
1/2 kg brüksel lahanası
2 çorba kaşığı sirke
1 kg dana kuşbaşı
2 çorba kaşığı un
2 diş sarmısak
kırmızı biber
2 baş soğan
tuz


HAZIRLANIŞI

Etleri çelik bir tencerede kızartıp başka bir kaba alın, aynı tencerede doğradığınız soğan ve sarmısağı kavurun, etleri üzerine ilave edip biraz da sirke koyduktan sonra 90 dakaika kadar pişirin. Lahanaları da ilave edip bir süre tekrar pişirdikten sonra, unu yarım su bardağı suda eritip, katın ve koyulaşıncaya dek pişirin. Yanında makarna ile servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 466
favori
like
share
liamsi Tarih: 19.03.2006 09:18
Ellerine emeğine sağlık.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 18:14
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 18:07
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
casper Tarih: 01.12.2005 21:07
paylaşımın için teşekkürler
SU-PERISI Tarih: 20.11.2005 16:49
paylaşımın için teşekkürler
corleoni Tarih: 30.10.2005 18:04
eline sağlık