[COLOR=orangered]MALZEMELER

½ kg kuşbaşı et
2 adet kuru soğan
250 gr ceviz
8 dilim ekmek
2 çorba kaşığı margarin
1 çay kaşığı tuz
½ çay kaşığı karabiber
2 su bardağı su


HAZIRLANIŞI

Margarini eritin, yemeklik doğradığınız kuru soğanları pembeleşinceye kadar çevirin. Kuşbaşı doğranmış etleri ilave ederek soteleyin ve su su ekleyerek etlerin pişmesini sağlayın. Biraz sulu kalmasına dikkat edin. Diğer tarafta her tabak için iki dilim ekmeği küçük parçalara ayırın. Üzerlerine iri dövülmüş cevizleri paylaştırın. En üste de etleri yerleştirip sıcak olarak servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 395
favori
like
share
liamsi Tarih: 19.03.2006 09:22
Ellerine emeğine sağlık.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 18:16
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 17:44
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
SU-PERISI Tarih: 07.12.2005 21:14
eline emeğine sağlık
corleoni Tarih: 30.10.2005 18:03
eline sağlık sağol