[schild]MALZEMELER[/schild]

4 adet kuzu incik
1 adet kıvırcık salata
1 demet taze soğan
1 demet dereotu
1 adet limon + 1 yumurta sarisi


[schild]HAZIRLANIŞI[/schild]

Tereyağında taze soğanlar çevrilir ve kuzu incikler çevire çevire kızartılır. Sıcak su eklenerek pişirilir. Kıvama gelince marul ve dereotu eklenir. 2-3 dakika pişirilip yumurta sarısı ve limon ile terbiye edilir. Az sulu bol yeşillikli bir haşlama olarak patates salatası ile servis edilir.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 477
favori
like
share
liamsi Tarih: 19.03.2006 09:40
Ellerine emeğine sağlık.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 18:05
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 19:05
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
SU-PERISI Tarih: 11.11.2005 18:00
degişik bir yemek denemek lazım saolasın
corleoni Tarih: 29.10.2005 22:53
sağol kardes