MALZEMELER

1.5 kg ağırlığında nuar
1 çorba kaşığı margarin ( ya da sıvıyağ )
1 kahve fincanı sirke
2 adet domates
1/2 limon
tuz, biber


HAZIRLANIŞI

Etin her tarafı limon ile ovun ve yağ ile bir tencerede çevirerek kızartın. İki adet domates in rendesini ilave edip, iki dakika kadar, arada bir tencereyi sallayarak pişirin, sirke katıp tekrar tencereyi sallayın. Üzerini aşacak kadar sıcak su, tuz ve biber koyup bir saat kadar orta hararette pişirin. Tencereden alıp soğutun. Et dilimledikten sonra, sosunda ısıtıp servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 471
favori
like
share
liamsi Tarih: 19.03.2006 09:08
Ellerine emeğine sağlık.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 18:22
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 16:51
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
DİDEM Tarih: 19.12.2005 17:56
hiç duymamıştım. ellerine saglık :20:
ens_selman Tarih: 14.12.2005 15:35
ilk defa duyuyorum ellerine sağlık kardeşim
SU-PERISI Tarih: 13.12.2005 20:38
tarif için teşekkürler eline saglık
corleoni Tarih: 29.10.2005 22:50
ellerine sağlık