MALZEMELER

1/2 KİLO İNCE DÖVÜLMÜŞ BİFTEK
200 GR PASTIRMA
200 GR TAZE KAŞAR
KIZARTMA YAĞI
GALETA UNU
UN
2 YUMURTA
İNCE UÇLU SAĞLAM KÜRDANLAR

HAZIRLANIŞI

Biftekleri tezgaha koyun.Her birinin üzerine birer dilim pastırma ve ince bir dilim kaşar peyniri koyarak ikiye katlayın ve kürdan yardımıyla,açılmamasını sağlayacak şekilde kapatın.Önce una,sonra çırpılmış yumurtaya sonra da galeta ununa bulayarak kızartın. Tuz kullanmaya gerek kalmayabilir. Yerken kürdanlara dikkat!

Etiketler:
Beğeniler: 2
Favoriler: 1
İzlenmeler: 443
favori
like
share
liamsi Tarih: 19.03.2006 08:27
Ellerine emeğine sağlık.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 17:18
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 16:35
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
SU-PERISI Tarih: 10.12.2005 10:04
teşekkürler
corleoni Tarih: 29.10.2005 21:50
sağol kardes