MALZEMELER

10 parça kuzu pirzola (yağsız)
4 adet orta boy domates
6 adet sivri biber
5 diş sarımsak
1/2 adet limon
100 gr tereyağı
1 yemek kaşığı salça
20 gr acı pul biber
10 gr kara biber
10 gr kekik
1 bardak su (su bardağı)

[schild]HAZIRLANIŞI[/schild]
Tereyağını fırın tepsisine sürün pirzolaların saplarını kesip fırın tepsisine bırakın domatesin kabuklarını soyup ince ince teker şeklinde kesip pirzolaların üzerine dizin sivri biberleri 3 cm büyüklüğünde kesip sarmısakları ince ince doğrayıp biberle birlikte tepsiye serpiştirin su, salça ve limon suyunu ayrı bir kapta karıştırıp tepsiye dökün baharatları serpiştirip tepsiyi fırına verin 1 saat sonra çıkartıp servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 543
favori
like
share
liamsi Tarih: 19.03.2006 09:25
Ellerine emeğine sağlık.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 18:20
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 17:22
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
SU-PERISI Tarih: 13.12.2005 20:14
tarif için teşekkürler eline saglık
corleoni Tarih: 29.10.2005 22:48
çok teşekkürler :79: :79: