PIRZOLA TAVA

Son güncelleme: 19.03.2006 08:25
  • MALZEMELER

    10 parça kuzu pirzola (yağsız)
    4 adet orta boy domates
    6 adet sivri biber
    5 diş sarımsak
    1/2 adet limon
    100 gr tereyağı
    1 yemek kaşığı salça
    20 gr acı pul biber
    10 gr kara biber
    10 gr kekik
    1 bardak su (su bardağı)

    HAZIRLANIŞI
    Tereyağını fırın tepsisine sürün pirzolaların saplarını kesip fırın tepsisine bırakın domatesin kabuklarını soyup ince ince teker şeklinde kesip pirzolaların üzerine dizin sivri biberleri 3 cm büyüklüğünde kesip sarmısakları ince ince doğrayıp biberle birlikte tepsiye serpiştirin su, salça ve limon suyunu ayrı bir kapta karıştırıp tepsiye dökün baharatları serpiştirip tepsiyi fırına verin 1 saat sonra çıkartıp servis yapın.
#17.10.2005 18:42 0 0 0
  • çok teşekkürler
#29.10.2005 21:48 0 0 0
  • tarif için teşekkürler eline saglık
#13.12.2005 19:14 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 16:22 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 17:20 0 0 0
  • Ellerine emeğine sağlık.
#19.03.2006 08:25 0 0 0