MALZEMELER

Yarım kilo biftek
3 orta boy domates (veya 1 kahve fincanı salça)
1 defne yaprağı
2 çorba kaşığı margarin
4 bardak su
1 baş büyük soğan
1 çorba kaşığı sirke
tuz
HAZIRLANIŞI
Bir tavada yağın yarısıyla biftekleri nar gibi iki taraflı kızartın. Bir tepsiye alın. Tavadaki yağda domatesleri yoksa salçayı küçük küçük doğradığınız soğanlar pembeleştikten sonra sirke ve biraz su katarak kıvamına gelene kadar pişirin. Tepside bekleyen bifteklerin üzerine dökün. Defne yaprağını güzel koku vermesi için tepsinin ortasına koyun. Kalan yağı küçük parçalara bölüp tepsiye dağıtın, suyunu azar azar ekleyerek biftekler iyice yumuşayıncaya kadar orta ateşte pişirip, servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 526
favori
like
share
liamsi Tarih: 19.03.2006 09:36
Ellerine emeğine sağlık.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 18:07
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 19:02
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
SU-PERISI Tarih: 11.11.2005 18:07
ellerine emegine saglık
corleoni Tarih: 29.10.2005 22:46
eline sağlık