MALZEMELER

1 kilo parça kuzu eti
2 adet havuç
2 adet patates
1 adet limon
1.5 lt su
yeteri kadar tuz

HAZIRLANIŞI

[COLOR=orangered]Et, havuç ve patates 1.5 litre suda pişene kadar yaklaşık bir saat haşlanır. Piştikten sonra arzuya göre tuz atılır ve üzerine limon suyu gezdirilir ve azuya göre ince kıyılmış maydanoz serpilir.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 497
favori
like
share
liamsi Tarih: 19.03.2006 09:18
Ellerine emeğine sağlık.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 18:20
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 17:19
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
SU-PERISI Tarih: 13.12.2005 20:17
tarif için teşekkürler
corleoni Tarih: 29.10.2005 22:44
eline sağlık :85: :85: :85: