[schild]MALZEMELER[/schild]

½ kg kırmızı yağsız kuş başı et
2 baş soğan
2 diş sarmısak
1 adet havuç
1 su bardağı sıvı yağ
2 domates
1 adet patlıcan
2 adet patates


[schild]HAZIRLANIŞI[/schild]

Önce soğanları yağda pembeleşinceye kadar kavurun, hemen ardından etleri de kavurun sonra sebzeleri ekleyin ve kavurma işlemi bitince 1 bardak salçalı su ilave edin yalnız salçalı suya bir çay bardağı süt ilave edilirse daha lezzetli olur.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 443
favori
like
share
liamsi Tarih: 19.03.2006 10:07
Ellerine emeğine sağlık.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 18:03
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 19:10
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
SU-PERISI Tarih: 07.11.2005 18:20
ellerine saglık
corleoni Tarih: 29.10.2005 22:44
eline sağlık :10: :9: