[schild]MALZEMELER[/schild]

1 kg kuzu eti (kuşbaşı)
2 adet yumurta
1/2 kg nohut
taze soğan
1.5 kg yoğurt
taze sarmısak
tuz, nane


[schild]HAZIRLANIŞI[/schild]

Kemiksiz, kuşbaşı doğranmış etle, 1/2 kg nohudu pişirin. Diğer bir kapta üç soğana bir sarmısak düşecek şekilde, beş-altı cm aralıklarla az suda haşlayın. Her ikisin de pişirdikten sonra karştırın ve birkaç taşım kaynatın. Bir tas yoğurdun içine yurmuta kırıp, tencereye ilave edin. Tuz ve nane koyup servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 444
favori
like
share
liamsi Tarih: 19.03.2006 09:07
Ellerine emeğine sağlık.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 17:05
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 18:07
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
SU-PERISI Tarih: 08.11.2005 23:21
paylaşımın için teşekkürler
corleoni Tarih: 29.10.2005 21:15
sağol kardes