[schild]MALZEMELER[/schild]

1 kg süt kuzusu (but tarafı tercih edilmelidir)
1.5 limonun suyu
3 kahve fincanı su
14 adet arpacık soğanı
2 çay kaşığı karabiber
1 çorba kaşığı margarin
3 adet yumurtanın sarısı
tuz

4 Kişilik


[schild]HAZIRLANIŞI[/schild]
Budunun kemiğini çıkarın ve etinin ince derisini soyun. Daha sonra budu, yumurta iriliğinde parçalar halinde doğrayıp, bir tencereye koyun. Margarin ve kabuklarını soyduğunuz arpacık soğanlarını bütün olarak üzerine ilave edip, hafif ateşte pişmeye bırakın. Her 15 dakikada bir tencereye yarım kahve fincanı su katarak etleri iyice yumuşayıncaya dek, 1 - l.5 saat pişirin. Eter piştiğinde başka bir kaba üç adet yumurtanın sarısı, bir kahve fincanı su ve 1.5 limonun suyunu koyun, bunları iyice çırparak köpürtün. Böylelikle hazırladığınız terbiyeyi, etlerin üzerine döküp, karıştırın ve 1-2 dakika kadar sonra tencereyi ateşten alıp, sıcak servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 398
favori
like
share
liamsi Tarih: 19.03.2006 10:10
Ellerine emeğine sağlık.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 18:01
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 20:17
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
corleoni Tarih: 29.10.2005 18:49
:20:sağol kardes :70: