Eviniz sizi değil, siz evinizi yönetin

Son güncelleme: 26.10.2009 20:20
  • Eviniz sizi değil, siz evinizi yönetin
    Legrand’ın akıllı ev sistemi IObL ( In One by Legrand ) sayesinde, “artık evi su bastı, ütüyü fişte unuttum” gibi kaygılar son buluyor. Sistem sayesinde teknolojinin sağladığı konforu yaşamak, bir tuşa basmak kadar kolay.

    Elektrik tesisatı ve yapısal kablolama sistemleri alanında dünya lideri olan Legrand, IObL (In One by Legrand) akıllı ev sistemi ile konfor, güvenlik, iletişim ve eğlenceyi tek bir dokunuşla hayata geçiriyor. Yaşam kalitesini yükselten, konforu en üst düzeye ulaştıran sistem kişiye özel seçenekler sunuyor. IObL’in ihtiyaçlar doğrultusunda genişletilebilir olması, kolay kurulumu ve enerji tasarrufuna yaptığı katkı sistemin ekonomik açıdan sunduğu avantajlar olarak öne çıkıyor.

    IobL ile konforun tadını çıkarın
    IObL akıllı ev sistemini kullanıcılarla buluşturan Legrand, teknolojiyi insan dokunuşu ile birleştiriyor. Sistem sayesinde tek bir tuş ile aydınlatma, perde ve panjur kontrolü sağlanabiliyor. Isıtma ve iklimlendirme uzaktan kontrol edilebiliyor.

    IObL sistemi ile donatılmış, tercihe göre senaryoların oluşturulduğu bir evde, evin tüm ışıkları istendiğinde tek bir tuşa dokunularak, bulunulan yerden hatta dünyanın bir ucundan internet üzerinden kontrol edilebiliyor. Sabahları müzik eşliğinde açılan perdelerden süzülen ışık ile uyanmak ve kahvenizin hazır olması gibi sayısız kolaylık ve konfor sistem ile yaşanabiliyor.

    En büyük korkularınız sona erecek
    IObL akıllı ev sisteminin sağladığı güvenlik, korkulu rüyalarınız olan su baskınları, gaz kaçakları ve yangınları hayatınızdan çıkarıyor. Gaz, duman ve su baskını dedektörleri gibi teknik alarmlar ve senaryoya hareket dedektörünün dâhil edilmesiyle oluşturulan farklı uygulamalar ile artık ne ofiste ne de tatilde aklınızda “ya bir şeyleri açık bıraktıysam” korkusu kalmıyor.

    In One by Legrand akıllı ev sistemi ile zaman kontrollü olarak da istenilen fonksiyonlar gerçekleştirilebiliyor. Tatile çıktığınızda gözünüz arkada kalmıyor çünkü akıllı ev sisteminiz belirli aralıklarla panjurlarınızı ve ışıklarınızı açıp/kapayarak evinizin boş olduğunu kimselere hissettirmiyor.

    IObL akıllı ev sistemi kullanım ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda genişletilebilir olmasının yanı sıra kolay kurulumu ile de büyük bir avantaj sunuyor. Sistemin en büyük avantajlarından bir diğeri ise sadece yeni yapılan binalara değil, içinde oturulan konutlara da duvarlarında tadilat gerektirmeden uygulanabiliyor olması.

    Akıllı evlerin en önemli özelliklerinden biri de tasarruf konusunda kullanıcıya yardımcı olmaları. Sıcak bir yaz gününde eve gelince ortamı soğuk bulmak için klimayı tüm gün çalıştırmak yerine, akıllı ev sistemi sayesinde klimayı 1 saat önce çalıştırmaya başlatıp, enerji ve para tasarrufu yapılması mümkün oluyor.
#26.10.2009 20:20 0 0 0