MALZEMELER

4 ADET PİDE
2 KG. KEMİKLİ KUZU ETİ
TUZ
KARABİBER
2 LT. SU


HAZIRLANIŞI

Önce su ile eti haşlayın. Yeteri kadar tuz ilave ettikten sonra, ayrı bir tabağa, pideleri küçük kareler şeklinde kesin.Sonra haşlanan eti ve suyunu, tabaktaki kesilmiş pideler üzerine güzelce yayın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 479
favori
like
share
liamsi Tarih: 19.03.2006 08:11
Ellerine emeğine sağlık.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 17:22
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 15:48
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
SU-PERISI Tarih: 22.12.2005 11:18
teşekkürler ellerine sağlık
corleoni Tarih: 29.10.2005 17:47
ilk defa duydum bu ismi paylaşımın için sağol kardes :20: :20: :20: