Mekana göre ışık seçilmeli

Son güncelleme: 26.10.2009 20:47
  • noimage

    Mekana göre ışık seçilmeli
    79 yılında dönemin avize ustaları ile birlikte mesleğe küçük bir atölye olarak başlayan Bakara Collection bugün dünyanın ünlü markalarının Türkiye'deki tek temsilcisi
    Aydınlatma için geniş ürün yelpazesi bulunan Bakara Collection hiç kuşkusuz dekorasyon meraklılarının ilk tercihlerinden. Dünyaca ünlü markaların Türkiye'deki tek yetkili temsilcisi olan Bakara Collection İtalya ve İspanya'dan getirilen yüzden fazla marka ile çalışıyor. Aynı zamanda dünyaca ünlü tasarımcılarının ürünlerini de müşterileriyle buluşturuyor. Bakara'da sadece aydınlatma üzerine dört binden fazla ürün çeşidi bulunuyor.

    noimage
    Özel tasarımlar
    Bakara Collection'ı 1979 yılında atölye olarak kuran Ahmet Kalyon 1982 yılında ihracata başlayarak aydınlatmada standart ürünlerin dışına çıkarak özel uygulamalara yönelmeyi tercih etmiş. Tasarıma önem veren Kalyon aydınlatma sektöründe ilkleri sunmayı amaç edinmiş. Aydınlatmadaki ilk mağazasını 25 yıl önce Şişhane'de açtıktan sonra Göztepe Levent ve Ankara'da da hizmet vermeye başlamış. Kısa bir süre önce yoğun talep üzerine aydınlatma ile uyum sağlayan Amerikan mobilya ve aksesuarlarını da koleksiyonunu ekleyen Kalyon "Çalıştığımız bütün firmalar teknolojik gelişmeleri yakından takip ediyor. Kaliteli yıllarca kullanılabilecektaklit edilemeyecek ürünler satıyoruz" diyor. Kalyon müşterinin aydınlatma ihtiyacını karşılamakla kalmıyormimari danışmanlık ve teknik servis desteği ile onlara en doğru hizmeti sunmaya çalışıyor.

    Kaynak: Sabah
#26.10.2009 20:47 0 0 0