Siemens Ev Aletleri - KA 58 NA 70 NE Model Gardırop Tipi No Frost Soğutucu

Son güncelleme: 26.10.2009 21:26
  • ev teknolojileri

    Siemens Ev Aletleri - KA 58 NA 70 NE Model Gardırop Tipi No Frost Soğutucu


    Siemens’in yeni buzdolabı geniş hacmi, ayrıca soğutucu ve dondurucu bölmelerindeki bağımsız soğutma özelliğiyle standart buzdolaplarından daha fazlasını soğutmak isteyen kullanıcıların yardımına koşuyor. Büyük kapasiteli gardırop tipi no frost soğutucu, misafirlerin en yoğun olduğu anlarda bile onların dört dörtlük ağırlanmasını sağlıyor.

    Siemens’in KA 58 NA 70 NE model side by side/gardırop tipi no-frost soğutucusu farklı soğutma ihtiyaçlarını A sınıfı enerji tüketimiyle karşılayarak evleri beş yıldızlı soğutma konforuyla tanıştırıyor. Değişken iç kapı aksesuarları, 1 adet kahvaltılık gözünün de dahil olduğu emniyetli cam rafları gibi özellikler, kullanıcı ihtiyaçlarına göre şekillenen özel tasarım anlayışının sonuçları.

    Yeni model soğutucunun bir diğer özelliği olan süper soğutma tuşuyla ise, soğutucu kısmındaki ısı hızlı bir şekilde +2 dereceye düşürülebiliyor. Böylelikle büyük miktarlarda yeni yiyecek ürünleri buzdolabına yükleneceği zaman istenmeyen ısı düşüşleri ve yiyeceklerin vitaminlerini kaybetmeleri engelleniyor. Acil buz ihtiyacı da yeni aydınlatmalı dokunmatik buz hazırlayıcının parçalanmış buz ve soğuk içme suyu hazırlama seçenekleri sayesinde dert olmaktan çıkıyor. Otomatik defrost yapan buzdolabının 4 yıldızlı derin dondurucusu bulunuyor.

    Yeni ürün tasarımıyla da dikkat çekiyor. Mutfaklara şıklık katacak özel tasarıma sahip kapı kolu ve çelik kapak KA 58 NA 70 NE‘yi side by side/gardırop tipi soğutucular içinde farklı bir konuma taşıyor. KA 58 NA 70 NE gardırop tipi soğutucunun her bölümündeki soğukluğun eşit derecede dağıtılmasına olanak sağlayan multi-airflow özelliği ile yiyeceklerin tazeliği ve kalitesi korunuyor.
#26.10.2009 21:26 0 0 0