[COLOR=chocolate]MALZEMELER
1/2 kg nohut
4 adet yufka
1/2 kg kuşbaşı et
1 adet büyük soğan
1 yemek kaşığı salça
1 su bardağı zeytinyağ


HAZIRLANIŞI

Akşamdan ıslattığınız nohudu, soğan, et, zeytinyağ ve salça ile pişirin. Diğer yanda 4 adet yufkayı rulo yapıp, 1-1.5 cm eninde kesin. Bir fırın tepsisini yağlayıp, dizin, üzerine 2 yemek kaşığı zeytinyağ döküp, fırında kızartın. Daha sonra, pişirdiğiniz nohudu üzerine döküp, tekrar fırına verin, 10 dakika daha pişirin. Üzerine sarmısaklı veya sade yoğurt döküp, servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 391
favori
like
share
by_ufuk Tarih: 28.02.2006 21:10
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
DİDEM Tarih: 21.02.2006 17:14
tarifleriniz için teşekkürler eline sağlık
liamsi Tarih: 21.02.2006 01:47
Teşekkürler,ellerinize sağlık.Afiyet Olsun
MyNiceWorld Tarih: 24.12.2005 18:14
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OSLUN