[schild]MALZEMELER[/schild]

bir paket sevdiğiniz tür makarna
125 ml mis veya pınar hazır krema
iki dilim jambon
tuz
1 yemek kaşığı zeytinyağı
dereotu


[schild]HAZIRLANIŞI[/schild]

Makarna suyuna kaynamadan zeytinyağı ve tuzunu atın. Makarnayı ala dante oluncuya kadar pişirin.
Hafifçe ıslak kalacak şekilde süzün.
Başka bir tarafta derince bir kap içine kremayı boşaltın ve ince şeritler halinde kesilmiş jambonlarla karıştırın.
Makarnayı çukur tabaklara servis yapın. Herkes istediği ölçüde alıp makarna ile karştırabilir.
Üstüne az miktarda dereotu koyarak servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 414
favori
like
share
by_ufuk Tarih: 28.02.2006 21:03
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
DİDEM Tarih: 21.02.2006 17:27
tarifleriniz için teşekkürler eline sağlık
liamsi Tarih: 21.02.2006 01:43
Teşekkürler,ellerinize sağlık.Afiyet Olsun
MyNiceWorld Tarih: 24.12.2005 18:11
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OSLUN